lindjet

22 foshnja lindën dje në QKUK

Gjatë 24 orëve të fundit në klinikën e Gjinekologjisë në QKU kanë lindur gjithësejt 22 foshnje.

“Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ka pasur gjithsej 22 lindje, gjatë 24 orëve të fundit. Prej tyre, 15 janë meshkuj dhe 8 femra. Ndërsa një nënë ka lindur binjak.

5 lindje kanë qenë me operacion, përderisa 6 nëna kanë lindur për herë të parë”, thuhet në njoftimin për media