Formësim

20 min në ditë, ushtrime për formësimin e të gjithë trupit (Video)

20 minuta nga dita juaj duhet patjetër t`ia kushtoni ushtrimeve të trupit.

Në videon e mëposhtme iu sjellim ushtrimet që duhet t`i kryeni në mënyrë që i gjithë trupi juaj të vihet në lëvizje dhe të arrini rezultatin e dëshiruar.

Këto mund t`i kryeni në shtëpi, pa ndonjë pajisje nga palestra.

https://www.youtube.com/watch?v=UBMk30rjy0o