Fluturimet

15 fluturime nga Baseli drejt Prishtinës vetëm gjatë së enjtes

Aeroportet e Zvicrës po “vlojnë” nga bashkëatdhetarët që po vijnë në Kosovë për t’i kaluar festat e fundvitit.

Vetëm gjatë ditës së enjte 15 fluturime janë realizuar ngaAeroporti i Baselit drejt Prishtinës.

Gazeta zvicerane “Blick”, i ka kushtuar një shkrim të veçantë.

Në këtë artikull shprehet habi me interesimin e madh që kanë mërgimtarët tanë për ta vizituar vendin.

Po ashtu edhe fluturime të tjera janë realizuar edhe nga Zurichu dhe nga Geneva ku janë realizuar gjashtë.

Artikullin e plotë mund ta gjeniKÊTU