14 vjet nga tragjedia e maturantëve të Malishevës

Sot bëhen 14 vjet nga tragjedia e maturantëve të Malishevës.

15 maturantë të Malishevës kanë humbur jetën më 14 tetor 2004, duke u kthyer nga ekskursioni në Shqipëri.

Autobusi me të cilin ata po udhëtonin kishte rënë në një humnerë në Fushë Arrëz pas një aksidenti me një veturë të një qytetari vendas.

Edhe shumë nxënës, përfshirë edhe profesorin dhe shoferin, patën marrë lëndime në aksidentin që kishte tronditur opinionin.

Për shkak se përvjetori i 14-të ka rënë në ditë vikendi, homazhet do të mbahen të hënën.