Gruaja e Veliajt

14 orë para linjes së Kajan, Ajola Xoxa paska sfiduar vete

Bashkëshortja e kryetarit të bashkësisë për Tiranën, Ajola Xoxa ka ndarë një pozë të vjetër, në të cilën tregon se në ditën e fundit të shtatzënisë, paska realizuar një set fotosh në natyrë. Dhe vetëm 14 orë më pas, Kajan ka vendosur ‘të trokasë’ në jetët e tyre.

“Kjo foto është marrë me 5 tetor 2018, në muajin e 10-ë të shtatzënisë , 14 orë përpara se të vinte në jetë Kajan, kjo dritë e vogël që ndriçon jetën tonë sa njëqind mijë yje vezullues”, – shkruan Ajola Xoxa në postimin e saj në rrjete sociale.

loading…