Ndryshimet

14 foto të rralla që do të donim t’i kishim parë më herët

Në ditët e sotme me revistat, televizionin dhe internetin e përmbytur me fotografi dhe video të panumërta të të famshmëve, është gjithmonë një kënaqësi për të parë disa nga fotografitë e tyre të rralla që i tregojnë ato në shtëpi, në grupe ose në situata të tjera të fshehura nga sytë e publikut.

Qëndroni me ne nëse doni të shihni Audrey Hepburn gjatë një audicioni të saj të hershëm, Arnold Schwarzenegger duke ecur nëpër Mynih dhe shumë të tjera.


Arnold Schwarzenegger rrugëve të Mynihut 1969


Elvis Presley 1956


Audrey Hepburn 1960


Albert Einstein 12 vjeç


Brigitte Bardot


Salvador Dali 1953


Robert De Niro dhe Catherine Scorsese 1980


Donna Summer 1976


Charlie Chaplin 1925


Francis Ford Coppola dhe Marlon Brando 1972


Fotografia e Abraham Lincoln 1920


Alicia Markova, 1959


Barack Obama 1965


Grace Kelly 1967