10 ushqime që ju bëjnë të ndiheni të bukur e të shëndetshëm në vjeshtë

Në këto ditë vjeshte është mirë që të fokusoheni më shumë vetëm në disa lloje ushqimesh.

Vitaminat më të mira që mund të  merrni është të ushqeheni me fruta dhe perime të ndara sipas stinës. Ka shumë ushqime tipike të këtij sezoni që luajnë rol dhe janë kyçe për shëndetin.

Nga rrushi tek gështenjat, këtu do të gjeni ushqimet që duhet të konsumoni në këto ditë vjeshte për të qenë sa më të bukur dhe të shëndetshëm.