Chevrolet

10 modelet e Chevrolet që nuk u prodhuan më asnjëherë

Chevrolet është padyshim një nga prodhuesit më të njohur të motorëve të Amerikës.

Krahas Ford, ka pak të tjerë që janë ngritur me të njëjtat standarde, të cilët shesin të njëjtat vëllime makinash dhe të cilët janë të aftë të prodhojnë një produkt kualitetiv.

Megjithatë, kur fillon të prodhosh shumë, duhet të ekzistojnë disa modele që lihen anash përgjatë periudhave të ndryshme kohore.

Sidoqoftë, më poshtë mund të ndiqni 10 modelet e makinave për ekzistencën e të cilave kompania nuk po dëgjon më.

Chevrolet Yeoman

Chevrolet Lumina Z34 Coupe

Chevrolet Corvair

Chevrolet Monza

Chevrolet Citation

Chevrolet Sprint

Chevrolet Corvair Greenbrier Rampside

Chevrolet Corsica

Chevrolet Lumina APV

Chevrolet Spectrum