Përputhen

Zbulohet skema se si po bëhen milionerë konkurrentët e “Përputhen”

Me shume mundësi këto kohë keni dëgjuar për giveway, në Përputhen. Mediat në Shqipëri kanë zbërthyer se si funksionon ky mekanizëm që po i bën milionerë konkurrentët e përputhen.

Fillimisht bëhet lajmërimi që x personazh do bëjnë giveway. Dhe kush i njeh rrjetet sociale e di që kjo është metoda më e mirë për të fituar ndjekës.

Më pas bizneset kontaktojnë me personin që do beje giveaway. Po marrim një shembull konkret. Ana 1 bëri giveway disa muaj më parë. Çmimi standard dhe çmimi që kishte vendosur Ana për bizneset që do të merrnin pjesë ishte 300 euro.

Ana kishte 68 biznese që merrnin pjesë në giveway. Tani për të parë se sa para ka fituar Ana mjafton të bëjmë një shumëzim të thjeshtë 300 euro shumezuar me 68, del 20400 euro. Qenka shume e lehte te behesh milioner.