Presidentja e Kosovës

Zbulohet alergjia e Vjosa Osmanit ndaj luleve

Pranvera njihet ndryshe dhe si periudha e alergjisë. Ardhja e pranverës sjell me vete një sasi të madhe të polenit në ajër dhe së bashku me motin e ngrohtë kontribuojnë për të shkaktuar reaksione alergjike

E Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, pas homazheve të varri i Rugovës ka pranuar lule nga një zonjë e cila kishte ardhur nga Norvegjia.

Osmani gjatë bisedës, ka njoftuar se është edhe alergjike ndaj disa llojeve të luleve, duke mos saktësuar se për cilat lule e ka fjalën.

“Faleminderit shumë, unë jam alergjike në disa lloje të luleve po pse jo” shprehet Osmani pas dhuratës së pranuar.