Xhamia e re në Prishtinë ta mbajë emrin e Mulla Idriz Gjilanit

Xhamia e cila do të ndërtohet në Prishtinë, respektivisht afër Postës së Madhe, mund ta mbajë emrin e hoxhës së shquar të Kosovës.

Lulzim Peci, ish ambasador i Kosovës, tash drejtuesi i institutit KIPRED, ka thënë se kjo xhami duhet ta mbajë emrin e Mulla Idriz Gjilanit.

“Propozoj qe xhamia e cila do te ndertohet ne Prishtine ta kete emrin e nje hoxhe shume te shquar dhe atdhetarit te madh shqiptar – Mulla Idriz Gjilanit”, ka shkruar ai. /Ballkani.info/