Policia e Kosovës

Vjedhje edhe në Fushë Kosovë

Rasti është duke u hetuar nga Policia.

Të enjten në mbrëmje një shtetas i Shqipërisë në Fushë Kosovë ka njoftuar policinë se dikush i ka vjedhur atij çantën me gjësende personale nga vetura.

Bëhet fjalë për vjedhjen e dokumenteve të veturës si dhe dokumentacione të udhëtimit që i përkasin atij dhe familjes së tij.

Rasti është duke u hetuar nga Policia.