Video gjatë bastisjes së shtëpisë të Burdushit

Policia e Kosovës sot ka bastisur shtëpinë e Hysni Peqanit të njohur si Burdushi.

Ndaj Burdushit është ngritur aktakuzë në Prokurori nga një person që pretendon se është mashtruar me një shumë prej 2000 eurove.

Është publikuar edhe një video brenda shtëpisë së Burdushit gjatë bastisjes.

Gjatë bastisjes në shtëpinë e Burdushit, janë gjetur plumba të shumtë, dokumente dhe para kesh. /Ballkani.info/