policia

VIDEO/ Ai u deh dhe u ‘nis me gomar’, policia nuk mund të ndalonte së qeshuri

Nëse pini, mos ngisni makinën ose mos ecni. Vetëm qëndroni në vend.

Pikërisht për shkak të mënyrës së fundit të përmendur të lëvizjes, policia dhe kalimtarët mbetën në frikë.

Një video nga Twitter tregon një turist të fiksuar pas alkoolit, i veshur vetëm me mbathje noti dhe një kapelë të përshtatshme, duke fjetur mbi një gomar dhe duke lundruar në vend.

Policia e zbatoi ligjin, por ata qeshini shumë me veprimin e personit të dehur.

Videoja u shpërnda nga HopkinsBRFC me një shkrim: “Natën e parë në pijetore dhe ju humbni portofolin tuaj, kështu që duhet të gjeni një udhëtim alternativ në shtëpi”.

Nuk dihet se sa gjobë do të paguajë ‘kalorësi’ pasi ti kalon pija.