njofton KEDS

Vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton se sot në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet dalja 10 kV, prej orës 11:00 deri në ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes, sipas kumtesës për media është shqyrtimi i mbrojtjes.