aktorja

Vdes në moshën 26 vjeçare aktorja e njohur

Aktorja e njohur, Jordan Cahmyer, ka ndërruar jetë në moshën 26 vjeçare.

Sipas burimeve të TMZ, ende nuk ka ndonjë detaj se cili ishte shkaku i vdekjes, Cahmyer kishte probleme të shëndetit mendor, varësi nga droga si dhe kishte tentuar të vriste veten. Në vitin 2017 ajo punoi në një klub striptizi dhe përfundoi duke u arrestuar për posedim droge.

Histori e trishtë me një fund tragjik.