Afaristi

Vdes afaristi i njohur kosovar

Kryetari i Autoritetit te Konkurrencës, Valon Prestreshi, njofton për vdekjen e afaristit të njohur kosovar Ismet Berisha.

Nuk janë bërë të ditura shkaqet e vdekjes.

Postimi i plotë i Prestreshit:

Biznismeni dhe afaristi i mirënjohur, Ismet Berisha apo “te Ismeti” paska ndrruar jete.

Allahu e past meshiru, dhe familjes ua shtoft gajretin.