protestat

Vazhdojnë protestat në veri kundër taksës 100 për qind

Po vazhdon edhe sot protesta e serbëve ne veri të Kosovës kundër taksës së vendosur nga Qeveria e Republikës së Kosovës për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Protestës i ka prirë kryetari i Listës Srpska, Goran Rakiç, i cili ka mbajtur edhe një fjalim para protestuesve.

Protestuesit kanë mbajtur në dorë pankarta përmes të cilave kanë shprehur pakënaqësinë e tyre kundër taksës