Valon Syla

Valon Syla: E pati karriera politike e Hekuran Muratit

Gazetari kosovar dhe komentuesi i zhvillimeve politike, Valon Syla, ka reaguar pas gjithë zhurmës që po bëhet për disa qëndrime të Hekuran Muratit për veteranët e UÇK-së.

Syla ka thënë se sot ka përfunduar karriera politike e ministrit Murati.

“Hekuran Murati mundet me honger edhe hekurin, por sa i përket karrierës politike, me ditë të sodit e ka të kryme”, ka shkruar Syla.