Ushtria e Kosovës shpërndanë e maska falas për qytetaret ferizajas

Forca e Sigurisë së Kosovë (FSK), ka vazhduar aktivitetin e saj për shpërndarjen e maskave falas për qytetarët e Ferizajt. Në një postim të Komunës së Ferizajt thuhet se ky veprim i FSK-së bëhet me qëllim që qytetarët të jenë sa më të sigurt dhe të mbrohen nga coronavirusi. “Gjatë ditës së sotme, pjesëtarë të … Vazhdoni me leximin e Ushtria e Kosovës shpërndanë e maska falas për qytetaret ferizajas