nderime

Ushtarët ndërojnë heronjët e Podujevës

Ditë e veçantë është shënuar sot në Kosovë.

Fuqisë ushtarake të botës i është shtuar edhe ushtria më e re, ajo e Kosovës.

Në shenjë nderimi dhe respekti për të gjithë ata që kanë rënë për lirinë e vendit, disa ushtarë kanë dalë tek përmendoret e heronjve në qytetin e Podujevës, përkatësisht te shtatorët e heronjve Zahir, Hakifit, ilir dhe Edmondit.

Ushtarët kanë dalë në fotografi pranë shtatorës se katër heronjëve nga Podujeva.