Reperi

Unikkatil me urim të veçantë për shqiptarët

Reperi më i njohur kosovar dhe njërit më kontraversi, Rebel a.K.a UniKKati ka ardhur me urimin e parë për shqiptarët për vitin 2019.

Ai nuk ka uruar me një urim me ndonjë këngë të re por ka uruar që shqiptarët, të gjithë kudo që janë të kenë një vit të begatë.

Ky është urimi i UniKKatil në Instagram për të gjithë shqiptarët.

„Uríme Vítin e Rí populli mà i mirë në botë!! Víti 2019 u pruftë suksese, lumtuní e dëshíra të plotësúme!!!“