Ujëvara filmohet në një moment të çuditshëm (VIDEO)

Nganjëherë në ujëvarë uji nuk bie poshtë si zakonisht.

Chris Martin ka filmuar një moment të jashtëzakonshëm ku era e fortë, nuk ka lejuar ujin të bie nga shkëmbi.

Kështu duke bërë që uji kthehet sërish përmbi shkëmb.

Ky ishull piktoresk i quajtur “The Isle of Skye” ndodhet në Skoci dhe është një vend i njohur për turistët.