Kujdesi

Ujë dhe sodë buke për pastrimin e syzeve

Të gjithë mund të pajtohemi që shenjat në syze janë shumë të bezdisshme.

Mundoheni zakonisht të kujdeseni për syzat tuaja, mirëpo prapë janë disa shenja që nuk mund t’i largoni.Më poshtë u sjellim një metodë për t’u kujdesur më mirë për syzet tuaja.
Ujë dhe sodë buke Krijuesi i kësaj videoje sygjeron që të përzieni ujin me sodë buke, dhe pastaj këtë përzierje ta hidhni dhe fërkoni në syze. Pas kësaj, pastroni syzet nën ujë dhe thani ato.

Shpërndaje