Tuna

Tuna me dado edhe në pushime

Tuna me familjen e saj janë kthyer nga pushimet.
Ata duket se kanë kaluar disa ditë jashtë Kosovës, ndërsa janë kthyer të dielën.

Tuna me Patrisin dhe djalin janë parë në aeroport ndërsa ajo që është vërejtur është se ata kishin me vete edhe një dado.

Të pranishmit për Gazetën Express kanë treguar se dadoja ia ka ndihmuar çiftit me gjërat e tyre.

Ndërsa duket se çifti kanë vendosur që të kalojnë edhe pak kohë bashkë, por pa e lënë djalin asnjë moment pa përkujdesje.