Tuna

Trembet Tuna: “Idiot… puro idiot”

“Chonga” është ndër projektet e fundit muzikore të këngëtares Altuna Sejdiu.
E ftuar sonte në emisionin “Xing me Ermalin” Tuna foli pikërisht për këtë projekt, për të cilin tha se i është kushtuar gjinisë femërore.

Por ndërkohë që fliste për këngën ka qenë Soni ai i cili ka trembur keq këngëtaren, e cila filloi të bërtiste dhe e quajti atë idiot.

“Idiot, kushdo që ishe ti ishe idioti më i madh”, tha Tuna.

Kjo ishte hera e dytë gjatë emisionit që Soni trembi Tunën në kuadër të festës “Halloween”.