Londinezët

Tottenhami në borxhe të thella

Presidenti i Tottenhamit, Dadiel Levy insistoi që strategjia e transferimit të klubit nuk do të ndryshojë, pavarësisht se klubi ka 637 milionë funte borxhe.

Levy ka rifinancuar klubin duke marrë disa kredi personale vetëm që të ia sigurojë të ardhmen financiare klubit.

Spurs për stadiumin e tyre të ri që ka kushtuar 1 miliardë ka marrë borxh nga Goldman Sachs, Band of America dhe HSBC 637 milionë funte që duhet t’i kthejë deri në Prill të vitit 2022.

loading…