“Thaçi te Putini e në burg Sylejman Selimi”

“Thaçi te Putini e në burg Sylejman Selimi”, është mesazhi i njërit prej grafiteve që është parë sot në sheshin e kryeqytetit.

Kjo duke pasur për referencë takimin e zhvilluar në Paris ndërmjet presidentit Hashim Thaçit dhe homologut rus Vladimir Putin, dhe në anën tjetër dënimin që është duke vuajtur ish-shefi i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi, për rastet “Drenica 1 dhe 2”.

Ditë më parë ishin shfaqur grafite me mbishkrimet “Hashim Putin” dhe “Vladimir Thaçi”, duke u ndërruar mbiemrat dy presidentëve, përcjell KosovaPress.

Kujtojmë se lirimi i Selimit është kërkuar edhe përmes protestave, së fundi në shtator të këtij viti veteranët e luftës së UÇK-së dhe organizatat tjera, paralajmëruan se nëse nuk do të ndërmerren masa nga institucionet, protestat do të vazhdojnë përsëri.