Dekorimi

Thaçi i ndanë mirënjohje dëshmorit Grabovci

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi ka ndarë një dekoratë për dëshmorin nga Peja, Dinë Grabovci.

I pranishëm në ndarjen e këtij urdhri ishte edhe ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci.

“Nderimi për dëshmorët është nderim për historinë e popullit tonë. Urdhrin “Hero i Kosovës”, sot e ndava edhe për dëshmorin Dinë Grabovci. Ai ishte veprimtar i lëvizjes kombëtare dhe kontribuues i jashtëzakonshëm në luftën tonë çlirimtare”, ka shkruar ai.