Ndihmon tretjen...

Të mirat që ia sjell shëndetit joga

Është provuar shkencërisht përmes praktikantëve në të gjithë botën se disiplina mbi 5 mijë-vjeçare e jogës përmirëson ndjeshëm shëndetin fizik, mendor dhe gjendjen shpirtërore.

KP ka renditur vetëm disa sëmundje, kushte apo probleme për të cilat aplikimi i jogës mund të jetë i dobishëm.

Rrudhat në fytyrë

Dhimbje koke, tension dhe nervozizëm

Trashje

Lodhje dhe rraskapitje

Probleme në rrugët e frymëmarrjes

Humbje e flokëve

Dhimbje të gjoksit dhe barkut

Probleme me këmbë, kofshë dhe mollaqe

Kapsllëk dhe ngurtësi e muskujve

Dhimbje në qafë dhe shpinë

Celulit