Ziza Pajaziti

Të kesh trup të tonifikuar si Ziza

Ziza Pajaziti është një nga femrat më të bukura shqiptare.

Përpos bukurisë, e bukura e Kosovës veçohet edhe për format trupore.

Ajo është aktive edhe në fitnes dhe prej atje publikon fotografi e video të ndryshme.

Në fakt, ka qenë trajneri i saj, Gen Zeqiraj, ai i cili në Instagram ka hedhur një video ku Ziza shihet duke ushtruar.

Një video si kjo, padyshim që shikohet shumë.