Egzon Sadikaj

Ta ndihmojmë Egzon Sadikaj, është diagnostifikuar me kancer

Egzon Sadikaj është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jasht shtetit të Kosovës.

Ministria e Shëndetsisë ka ndar një shumë prej 30.000 Euro, shumë jo e mjaftushme për pagesën e spitalit në Austri.

Egzoni dhe familja e tij, në pamundësi për t’i mbuluar shpenzimet e trajtimit kërkon ndihmën e secilit që ka pak mundësi .

Duke pas parasyshë shpirtin bamirës të popullit tonë, me qëllimim ma të mirë për t’ia lehtësu këtë barrë familjes, kërkojmë nga secili që mundet me iu bashkangjitë kësaj iniciative njerzore.

Secili nga ne mund të kontriboj në konton personale të Egzon Sadikaj në Xhirollogarinë bankare në

Banka: NLB Prishtina
Nr: 1705003033579954

Nga jasht Kosovës:
IBAN : XK051705003033579954
BIC/ SWIFT CODE: NLPRXKPRXXX

Si dhe në platformën gofundme: KLIKO KËTU

Bamirës, për secilin cent dhe secilën lutje, Zoti ju shpëtbleft me shëndet juve me familje