Supergol nga Messi (VIDEO)

Messi vazhdon që të tregojë se është një jashtëtokësorë

Ai ka shënuar golin e parë për Barcelonën sonte në Eindhoven dhe goli i tij është thjesht i mrekullueshëm. Shijojeni.

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2018/11/bQGrwPzLKSS88g2H2cNA_28_6b6a0b080f2d3dd5a2702ea86612c354_video_720p_converted.mp4