Stresi

Stresi kthehet kah feja

Stresi ka ftuar të gjithë njerëzit të dëgjojnë çdo natë rukje për mësysh, qetësim dhe gjumë.

Ai hyri në Instagram ku ndau me ndjekësit faqen e YouTube, me anë të cilët iu tha atyre të shërohen me Kuran.

“Dëgjojeni çdo natë para se të flini o njerëz të mirë”, ka shkruar reperi.

Shihni më poshtë postimin e tij.