COVID-19

Spanja publikon bilancin e fundit të viktimave nga koronavirusi

Tjetër përmirësim inkurajues ka shënuar Spanja në luftën ndaj COVID-19.

Në 24 orët e fundit u shënuan 82 viktima nga COVID-19, dhe nuk ndodhte prej 2 muajsh që numri i viktimave të ishte nën 100.

Tashmë Spanja ka 27 mijë e 650 viktima nga COVID-19 kurse raste të reja u regjistruan më pak se 1 mijë teksa totali shkon në 231 mijë e 698.