Sot shqyrtohet projektligji për buxhetin e vitit 2019

Komisioni për Buxhet dhe Financa, sot prit të shqyrtojë projektligjin për buxhetin e vitit 2019.
Komisioni për Buxhet dhe Financa sot mban mbledhje ku pritet të shqyrtohet Projektligji për ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për vitin 2019.

Komisioni pritet të mblidhet në ora 10:00.

Po ashtu në këtë mbledhje ky komision do të shqyrtojë edhe projektligjin për mbrojtjen e të dhënave personale.