Sindi

Sindi tregon se përse u largua nga Përputhën

Sindi më nuk do jetë pjesë e ‘Për’puthën’.

Këtë gjë e konfirmoi vet ajo, përmes një interviste dhënë për meide.

Sindi tha se u njoftua nga universiteti në Rumani ku ajo studion, se ka provim. Por, shkuarja në Rumani nënkupton karantinë 2 javore, duke pamundësuar kështu pjesëmarrjen në emision.

Pra, sipas tashmë ish-konkurrentes, nuk ka dal nga emisioni për shkak të ndonjë paknaqësie mes saj dhe produksionit.