grimi

Si të bëni grim nëse keni sy të rrumbullakët?

Bëjini sytë të shkëlqejnë me truke të vogla

Grimi i syve mund të jetë shumë argëtues.

Ka shumë ngjyra dhe metodën e grimit mund ta rregulloni si me ngjyrën e syve ashtu edhe me formën e tyre.

Grim për sy të rrumbullakët

Alajneri i syve dhe përzierja e nuancave të ndryshme mund të ndryshojnë vizualisht formën e syve.

Çdo formë e syve është e bukur në mënyrën e vet unike, por këtu janë disa këshilla argëtuese për grimin e syve të rrumbullakët.

Zgjatini ato me sy mace

Të quajtura në mënyrën popullore “sytë e maces” mund të jenë një mënyrë e shkëlqyer për të bërë grim për të gjitha format e syve. Dallimi i vetëm është në trashësinë e alajnerit. Alajneri i syve i vizatuar në këtë mënyrë ndihmon për të zgjatur vizualisht çdo formë të syve. Akoma më interesante është se alajneri nuk duhet të jetë gjithmonë i zi, mos ngurroni të luani me nuanca të ndryshme.

Maskara

A mund të ndryshojë formën e syve mënyra se si e vendosni maskarën? Nëse dëshironi që sytë e rrumbullakët të duken më të gjatë, aplikoni bojë për vetulla vetëm në qerpikët e sipërm, transmeton Telegrafi.

Hijet për sy

Artistët e grimit këshillojnë që kur duam të bëjmë grimin e syve të rrumbullakët, duhet të përdorim hijen e errët. Rekomandohet përdorimi i hijes së lehtë në të gjithë qepallën dhe vendosja me kujdes e hijes së errët në këndin e jashtëm të syrit.