Si ndikon kafeja e mëngjesit në humbjen e peshës

Pas gjumit, trupit i duhet energji për të nisur ditën, jo më kot rëndësia e konsumimit të mëngjesit është shumë e madhe.
Shumë prej nesh nuk mund assesi t’i hapim sytë pa filxhanin e parë të kafesë, mirëpo përmes këtij artikulli po ju japim edhe një arsye më tepër pse kafeja duhet të jetë gjëja e parë që bëni në mëngjes.

Kafeja e mëngjesit ndihmon në humbjen në peshë.

Ajo ndihmon në djegien e dhjamit, zvogëlimin e oreksit dhe personat që e konsumojnë çdo ditë janë më pak të rrezikuar nga mbipesha apo diabeti.