Kafshët

Shpëtimtari prek me dorë leopardin gjigant dhe e përkëdhel atë, merr përgjigje të jashtëzakonshme vokale

Vetëm për shkak se një kafshë është e madhe dhe e frikshme për tu parë, nuk do të thotë se nuk mund të ndihet keq brenda saj.

Fakti që mijëra kafshë të egra janë në pronësi dhe abuzohen në të gjithë botën është e papranueshme. Lufta vazhdon kundër atyre që kërkojnë të mbajnë kafshë ekzotike si kafshë shtëpiake (krijesa të tilla si macet e mëdha dhe majmunët, për shembull).

Voodoo është një mace e madhe dhe pa dyshim nuk duhet të mbahet në kafaz.

Ai ka vuajtur në jetë, fatkeqësisht, me pronarët e tij të mëparshëm duke u përpjekur ta edukojnë atë. Jo vetëm kaq, por edhe ata e rrihnin atë, duke e lënë atë të pikëlluar dhe në depresion ndërsa përpiqeshin të bënin paratë e tyre.

Për fat të mirë, ai u shpëtua nga një grup heroish kafshësh dhe u çua në një vend ku ai nuk do të duhej të jetonte më me frikë dhe dhimbje.

Ekipi i mrekullueshëm në Cedar Cove Tiger Park ka ngarkuar një video të Voodoo atje, ku një nga personeli atje është në gjendje të fusë dorën brenda në kafazi dhe ta ledhatojë atë.

Leopardi gjigant lëshon një zë shumë prekës derisa njeriu e përkëdhel atë. Është kaq e mrekullueshme ta shohësh me të vërtetë atë!
Ju mund të shikoni pamjet e mahnitshme në videon më poshtë.