Mytaher Haskuka

Shpërthejnë shakatë me trotuaret e Haskukës

Kryetari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka para pak ditësh ka publikuar në rrjetin social “Facebook” disa fotografi të trotuareve në Prizren të cilat së fundmi i ka shtruar më kubëza.

Këto fotografi të publikuara ai i ka ndarë në dy pjesë, “Para” dhe “Pas” e që në rrjetet sociale kanë filluar talljet me kreun e Prizrenit.

Postimi i plotë: