Pasuri

Shpenzoi 16 mln $ në një dyqan në Londër, Zamira arrestohet nga britanikët

Në ditët e sotme është hall edhe të kesh para dhe pikërisht ky i mëposhtmi është rasti që e ilustron më së miri.

Një grua në Londër ka shpenzuar më shumë se 16 milionë dollarë blerje në një dyqan luksi në kryeqytetin anglez.

Gruaja është identifikuar dhe është arrestuar. Ajo është Zamira Hajiyeva, 55 vjeçe, bashkëshorte e një ish-bankieri në Azerbajxhan.

Por problemi është se burri i saj, Jahangir Hajiyev, është dënuar me 15 vite burg për shpërdorim detyre në Azerbajxhan.

Zamira thuhet se përdorte 35 karta krediti të lëshuara nga banka e burri të saj, ku me këto karta mbulonte shpenzimet marramendëse në Harrods, Londër.

Gruaja e arrestuar tashmë është bërë personi i parë që është dorëzuar për pasuri të pashpjegueshme nga NCA (Agjencia Kombëtare e Krimit).

Megjithëse avokati i saj shprehet se Zamira nuk është mashtruese, organizata e pasurisë së pashpjegueshme shprehet se Zamira Hajiyeva duhet të japë shumë shpjegime.

Përveç blerjeve të shfrenuara, Zamira jeton në një banesë luksi po në Londër, e cila kalon vlerën 15 milion paund.