Motrat Muçaj

Shkëlqejnë nuset e Haradinajt në mbrëmjen e RTK-së

Që të dyja punojnë në RTK.

E në mbrëmjen e fundvitit të televizionit publik, Anita dhe Lola Haradinaj kanë mahnitur me pamjen e tyre, shkruan Ballkani.info.

Në foton e hedhur në Facebook nga prezantuesi Festim Kabashi, motrat Muçaj shkëlqenin pranë njëra-tjetrës, të veshura me të zeza.

Padyshim që në mbrëmje nuk ka munguar as babai i tyre, Mustaf Muçaj, duke krijuar kështu një portret të bukur familjar./Ballkani.info/