Në Australi

Shikojeni si e thyen shtyllën e portës ky lojtar

Tomislav Mrcel e ka thyer shtyllën e portës në ligën e futbollit të Australisë.

Lojtari i klubit Perth Glory fillimisht goditi topin në rrjetë, mirëpo pastaj u rrëzua dhe mbështet në rrjetë e që më pas rezultati me thyerjen e shtyllës.

Perth Glory aktualisht po fiton si mysafir ndaj Central Coast Mariners me rezultatin 2-0.

https://streamable.com/tcswb