Ministri në detyrë

Shala: Kosova brenda një viti ka rritur eksportin për 59 milionë euro

Endrit Shala, ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, njëkohësisht edhe kanidatë për deputet nga NISMA, ka thënë se rritja e eksportit ka qenë në fokusin e ti kryesor gjatë mandatit.

“Përkrahja për bizneset në pjesëmarrje nëpër panaire, Kosova ka arritur që vetëm brenda një viti ta rris eksportin për 59 milionë euro”,ka shkruar Shala në Facebook.

loading…