Courtney Stodden

Seks bombën e ‘tradhton’ era (Foto)

Courtney Stodden, një seks-bombë amerikane, u bë hit i vërtetë me një lansim të ri provokues.

Ajo për Natën e Shtrigave vendosi të vishet si Marilyn Monroe, dhe ajo gjithashtu vendosi të “dilte” në një skenë me të cilën kujtojmë aktoren e famshme nga filmi “Shtatë vjet besnikëri”, kur era ngriti fustanin e bardhë të saj, transmeton KosovaPress.

Megjithatë, ajo që vlen të përmendet është se Kortney nuk kishte  veshje të brendshme kur përsëriti këtë skenë, gjë që mund të shihet qartë në foto.