Sa janë gjasat reale për liberalizmin e vizave në vjeshtë?

Sot për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut u hapën negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Në anën tjetër, Kosova është në pritje të liberalizmit të vizave, ndonëse i ka përmbushur kushtet teknike për një gjë të tillë. Analisti, Dritëro Arifi tha se ekziston një momentum pozitiv për Ballkanin Perëndimor e në një momentum të tillë … Vazhdoni me leximin e Sa janë gjasat reale për liberalizmin e vizave në vjeshtë?