Femijet

Sa i njohin fëmijët kosovarë politikanët, shkrijuni me përgjigjet e tyre

Gazetare: Hana Marteti – Shala

Emisioni “#gjesi” ka nis sot me sezonin e ri dhe bashkë me të edhe me rubrikën shumë të dashur për fëmijë “N’botën e fëmijëve”.

Në kuadër të edicionit të parë, fëmijët janë vënë përpara së një sfide që kishte të bëjë me politikanë. Sa i njohin ata politikanët?

Përgjigje e reagime interesante, të qeshura pa fund mund t’i shikoni më poshtë.