Rritet numri i çifteve që dashurohen në punë

Shpesh këshillohet të mos përfshiheni në një lidhje romantike me dikë në punë, pasi ajo mund të ju çojë në situata të vështira dhe të pakëndshme.

Shumica e atyre që dashurohen në zyret e punës lidhjet ju përfundojnë me martesë.

Një hulumtim nga %METOO tregoi se një pjesë e madhe çifteve në Britaninë e Madhe në fillim kanë qenë koleg dhe kanë përfunduar të martuar.

Po ashtu edhe disa kanë thënë se kanë qene në një lidhje me kolegun e tyre, por pa e ditur shefi.