Prishtinë

Rrahen për pronë – arrestohen tre persona

Policia në Prishtinë ka arrestuar tre persona, pasi të njëjtit ishin rrahur rreth një kontesti pronësor.

“Fsh. Mramor, Prishtinë 29.03.2020-15:00. Janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovar pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje rreth një kontesti pronësor janë kanosur mes veti. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje” thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.